TRANS AARNIO KULJETTAA, KAIVAA JA KUROTTAA

Kokenut kuljetus- ja maanrakennusyritys palveluksessasi

Trans Aarnio on turkulainen vuonna 1995 perustettu kuljetusyritys ja maanrakennusliike. Toteutamme erilaiset kuljetus-, kunnossapito- ja maanrakennuspalvelut räätälöidysti ja joustavasti.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme käytössä on tehokas nykyaikainen kalusto. Meiltä saat kuljetukset kaikenlaisille kuormille. Teemme myös nostot ja säiliötyhjennykset.

Päätoimialuettamme ovat Turku ja Varsinais-Suomi: Kaarina, Lieto, Naantali, Raisio, Paimio ja Salo.

Rakentajan pihanrakennus- ja nostopalveluyritys

Paitsi kuljetusyhtiö, Trans Aarnio on myös monipuolinen pihanrakennusyritys ja rakentajan nostopalveluyritys. Tarjoamme pienrakentajille nosto-, maanrakennus- ja kaivuupalveluita sekä puiden kaatoa ja raivausta.

Rakennusyrityksille ja urakoitsijoille toteutamme erilaiset kuljetusalan ja maansiirtourakat sekä työmaan nosto- ja kaivuutyöt.

Teemme myös mm. puiden hoitoleikkaukset, talvikunnossapitotyöt ja vaihtolavavuokraukset.

Trans Aarnion Kuopasta Kattoon Basic- ja PRO -palvelupaketit rakentajille

Olemme koonneet pientalorakentajille ja rakennusliikkeille sopivat palvelupaketit, joiden avulla työmaa toimii tehokkaammin. Kuopasta Kattoon -paketteihin on koottu kaikki työmaalla tavittavat tontinrakennus- ja kuljetuspalvelut.

Omakotitalorakentajalle sopiva Basic-paketti sisältää kaikki peruspalvelut kuopasta kattoon. Isompiin rakennusprojekteihin sopivassa PRO-palvelussa on tehokas kattaus kaikista rakennustyömaalla tarvittavista töistä.

Kun kaikki palvelut tulevat yhdeltä toimittajalta, sujuu kaikki varmasti aikataulussa ilman pullonkauloja tai turhaa odottelua. Siksi Trans Aarnion Kuopasta Kattoon -palvelu on rakentajan valinta.

Muista myös pihanrakentajan verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät maa-aineet kaikkiin pihanrakennuksen tarpeisiin, suuriin ja pieniin.

Ota yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa juuri sinua. Ratkaisu löytyy varmasti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse jani@transaarnio.fi tai soita 040 555 1753!

Ota yhteyttä / tarjous