Luja-Pienpaalutus

TRANS AARNIO ON AINOA LUJA-PIENPAALU -EDUSTAJA VARSINAIS-SUOMESSA

Lujabetonin Luja-pienpaalutus on tutkittu ja testattu paalutusratkaisu, joka perustuu aina oikean mittaisille betonipaaluille. Pienpetonibaalut ovat jatkettavia, joten perinteisiin teräsputkipaaluihin tai määrämittaisiin betonipaaluihin verrattuna paalutuskustannukset jäävät pieniksi.

Pienpaalujen kärjen kantava pinta-ala on kilpaileviin teräsputkipaaluihin verrattuna moninkertainen, joten niillä saavutetaan vaadittu kantavuus huomattavasti lyhemmillä paalupituuksilla

Luja-pienpaalut suunniteltiin omakotitalojen ja muiden pienrakennusten perustuksia silmälläpitäen, mutta kokemuksen myötä niiden käyttökohteet ovat kasvaneet.

Trans Aarnio tekee ainoana Varsinais-Suomessa Luja-pienpaaluperustukset. Käytämme pienpaalutuksessa kevyttä kalustoa, joka aiheuttaa tavallista vähemmän tärinää.

Teräsputkipaalu uppoaa pienen pinta-alansa ansiosta syvälle, perinteinen betonipaalu taas on määrämittainen, joten siitä tulee hävikkiä. Luja -pienbetonipaalu on jatkettava, joten se on aina juuri oikean pituinen (kuva: Lujabetoni Oy).

Lue lisää Luja-betonin sivuilta.